Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/surfschoolfoamball.com/public_html/wp-content/plugins/postman-smtp/Postman/PostmanOAuthToken.php on line 45

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/surfschoolfoamball.com/public_html/wp-content/plugins/postman-smtp/Postman/PostmanOAuthToken.php:45) in /home/customer/www/surfschoolfoamball.com/public_html/wp-content/plugins/http-headers/http-headers.php on line 637
Surf forecast 15 - 21 aug 2022 - Surfschool Foamball
Warning: exif_imagetype(): Stream does not support seeking in /home/customer/www/surfschoolfoamball.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3263

Surf forecast 15 – 21 aug 2022

 In Algemeen

The waves are coming!

Een nieuwe week is aangebroken met goede golven in het vooruitzicht! We hebben een paar heerlijke tropische dagen achter de rug, maar deze waren helaas niet zo goed voor het surfen. Een te groot hogedruk gebied zorgde voor een rustige zee zonder swell. Gelukkig komt er verandering in!

Maandag begint nog vrij rustig met in de ochtend erg hoogwater. Door de super maan die we hebben gehad is het getijden verschil ook erg groot waardoor de zee te hoog komt om mooi te kunnen breken op de zandbanken. In de loop van de dag komt de zuidwester wind er in en gaan de golven lopen. Deze zuidwester houd aan tot woensdag ochtend en zorgt voor een leuke heup hoge golf op dinsdag. Perfect voor de lessen!

Vanaf woensdag middag gaat het weersysteem veranderen! De wind draait naar Noordwest en met een goed lage druk gebied gaan we dagen lang mooie golven krijgen. Weinig wind en deining van ver op de Noordzee. Dat beloven weer fantastische surf dagen te worden. De golven blijven tot ver na het weekend doorkomen. Surf’s up!!!

Surfles of huren?

Kan je al surfen en wil je lekker zelf het water op? Dan hoef je geen materiaal te reserveren. We hebben meer dan genoeg liggen en altijd wel een boardje voor je klaar.

Wil je zeker zijn van een plekje tijdens de surfles? Reserveer deze dan van te voren via ons online systeem. Je ziet direct welke plekken er allemaal vrij zijn. Zonder reservering kan het snel vol zijn.

Tot later in het water!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.