Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/surfschoolfoamball.com/public_html/wp-content/plugins/postman-smtp/Postman/PostmanOAuthToken.php on line 45

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/surfschoolfoamball.com/public_html/wp-content/plugins/postman-smtp/Postman/PostmanOAuthToken.php:45) in /home/customer/www/surfschoolfoamball.com/public_html/wp-content/plugins/http-headers/http-headers.php on line 637
Surf forecast eind augustus - Surfschool Foamball
Warning: exif_imagetype(): Stream does not support seeking in /home/customer/www/surfschoolfoamball.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3263

Surf forecast eind augustus

 In Algemeen

Het is een rustige week geweest met kleine golven. Helaas niet heel erg noemenswaardig, maar….. daar gaat verandering in komen! We gaan weer surfen en goed ook!

Woensdag 24 aug staan er weer golven uit zuidwestelijke richting. Een goede halve meter deining en leuke lesgolven voor zowel kids als volwassenen! Weinig wind, bijna geen stroming en een lekker zonnetje.

Donderdag begint rustig met golven voor de jongere kids in de ochtend. Rond 4 uur gaat dit veranderen. De wind draait naar Noordwest en steekt op! Er staat in een korte periode winkdracht 5 a 6 welke de zee snel in beweging zal brengen. Maar dat is niet alles. Er ligt ook nog eens een groot lagedruk gebied ver op de Noordzee die de eerste swell onze kant op gaat brengen.

Vrijdag is de noordswell in volle gang onder weg en loopt er een prachtige surf golf op onze stranden. Er staat een windkrachtje 4 en dit blijft zo voor de komende tijd. Een goede meter deining en perfect surf weer. Wat wil je nog meer?

Kortom. woensdag een leuke zw golf en vanaf donderdag namiddag komt de noordswell binnen en kunnen we de komende tijd vollop surfen!

Wil  je zeker zijn van een  plekje in 1 van onze surflessen?

Reserveer deze dan gemakkelijk online via de button hier.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.