Zaterdag 8 juni gesloten wegens storm, zondag 9 juni open

 In Algemeen

Zaterdag 8 Juni gesloten

Aanstaande zaterdag 8 juni zijn wij helaas niet geopenend. Er komt een diep lage druk gebied over welke verantwoordelijk is voor harde windstoten.
Vanavond gaat de wind langzaam oppikken. Morgen ochtend staat er al een goede windkracht 7 welke oploopt volgens de laatste voorspellingen naar windkracht 9.

Dit is teveel van het goede voor de surflessen. Wel gaan we met de foamball boys even zelf een golfje pakken. Dus zie je iemand achterin de grote branding liggen? Schrik dan niet. Het kan zomaar een surfleraar zijn die even zelf een golfje pakt 😉

Zondag 9 juni geopend

Na de harde wind van zaterdag wordt het zondag een prachtige dag voor het surfen. Vanaf de ochtend begint de wind steeds meer weg te vallen en houden prachtige golven over voor het surfen. Ideaal voor de surflessen. Weinig wind en mooie cleane golven. We hebben er nu al zin in! De les van 16:00 uur zit al vol. Om 10 uur en 13:00 uur op Texel wel nog plek. Op julianadorp om 11:00 en 14:00 uur.

Reserveer je surfles snel via de link hieronder. Dan laten we jou aanstaande zondag de mooiste golven surfen! Tot zondag!!!!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Surf instructor loopt met kids naar de zee voor landal greenparc reclameNK surftour 2019