Bijna vakantie

 In Blog

De zomer komt er weer aan, tijd om te surfen!

De zomer komt eraan en binnenkort is het weer vakantie! Tijd om de leukste activiteiten te verzinnen om een heerlijke zomer te hebben. Alle stress af te spoelen, te relaxen en leuke dingen te doen! Ben je deze zomer op Texel of in Julianadorp? Kom dan gezellig langs voor de stoerste activiteiten op het strand of in de zee. Je kan leren surfen op de golven met een surfles of lekker dobberen met eenĀ  SUP (Stand Up Padlle) Board. Voor de waaghalzen hebben we ook skimboards liggen en kan je lekker bodyboarden. Natuurlijk is er ook ruimte om te chillen in de hangmat of te luieren op het terras.

Beachcamps Texel

Voor alle locals en de vakantiegangers die een weekje of langer op Texel zijn hebben we een heus beachcamp. De Beachcamps zijn elk jaar weer dolle pret! Het is super om met je leeftijdsgenootjes lekker gek te doen. Elkaar nat spetteren, samen leren surfen en allerlei strandactiviteiten te doen. Dat alles terwijl de instructeurs een oogje in het zeil houden, je de beste truckjes leren en geintjes uithalen.

Tijdens het kamp ga je bijna elke dag golfsurfen en ook nog een andere te gekke Beach activiteit doen! Je kan denken aan beachvolleybal, raften, kajakken, powerkiten, de MEGA-SUP en nog veel meer. De Beachcamps zijn van maandag tot vrijdag en geschikt voor iedereen van +/- 10 tot 16 jaar, die al op Texel is. Dit aangezien de beachcamp zonder overnachting zijn. Dus ben je met je ouders op Texel of ben je Texelaar en heb je wel zin in actie op het strand, dan is dit je kans!

Data Beachcamps 2019

  • Week 1 maandag 15 t/m vrijdag 19 juli
  • Week 2 maandag 22 t/m vrijdag 26 juli
  • Week 3 maandag 29 juli t/m vrijdag 02 augustus
  • Week 4 maandag 05 t/m vrijdag 09 augustus
  • Week 5 maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus
  • Week 6 maandag 19 t/m vrijdag 23 augustus
Bijna vakantie

Vier jij de zomer met ons mee? Schrijf je dan in voor het Beachcamp Texel of boek een surfles!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Walvis voor de kust van Texelsurfboards-op-het-strand