Hemelvaart weekend voorspellingen

 In Blog

Surfen tijdens het hemelvaartsweekend.

Ben jij vrij met hemelvaart? Kom dan naar het strand! De voorspellingen voor het surfen zien er waanzinnig uit. Tot en met zondag prachtig weer, een beetje wind en waanzinnige golven!

Vandaag nog wat krachtige wind, maar wel al mooie golven. In het noorden is de zon al doorgebroken en het is goed vertoeven op het strand.

Morgen (vrijdag 31 mei) de wind draait iets meer zuid en neemt in kracht af. Er staat een kleine 4bft wind met een meter golven. Vanaf 9 uur verdwijnt de bewolking en wordt het een stralend mooie dag.

Over morgen (zaterdag 1 juni) In de ochtend een kleine 4bft wind. Gedurende de dag dooft de wind bijna helemaal uit en moet het tegen de avond wind stil zijn. De golven komen van ver en blijven prachtig doorlopen.

Zondag 2 juni, de wind draait naar off shore. Dit houdt in dat de wind van land naar zee blaast. De wind blaast lichtelijk tegen de golven in waardoor deze op het laatste moment pas breken. Wanneer de wind niet te hard is, kan dit heel gunstig zijn voor de omstandigheden. Je krijgt dan een hele “cleane”zee. Niet rommelig en ideaal om de golven te lezen.

Hemelvaart weekend voorspellingen

Webcam

wil je weten hoe de omstandigheden nu zijn dan kan je ook altijd even kijken op onze webcam. Deze geeft een mooi beeld van het strand en draait van links naar rechts.

De webcam staat op de surfschool op het strand van paal 19 in de Koog

Surfles reserveren

Heb je zin om te surfen? Reserveer dan een surfles online en je bent zeker van een plekje! We geven les op de volgende momenten:

Texel: 10:00, 13:00 & 16:00 uur
Julianadorp 11:00 & 14:00 uur

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Surfles fotoHappy surfers