NK SURFTOUR TEXEL VERZET NAAR 6/7 JULI

 In Blog

No Go NK golfsurfen 30/29 juni 

Het Nederlands kampioenschap golfsurfen, de NK Surftour Texel gaat dit weekend niet door. Helaas is er dit weekend niet voldoende swell voor een waardige wedstrijd. We verwachten wel leuke golven voor de surfles. Het volgende wachtweekend is 6/7 juli, in de voorspelling staat al goede swell, dus fingers crossed.  Mogelijk wordt de wedstrijd over 2 dagen verdeeld, afhankelijk van de condities. We willen natuurlijk de beste golven voor de Nederlandse top. We zijn erg benieuwd naar de manoeuvres, tricks en skills van onze helden. Wil jij er ook bij zijn? Hou onze website of die van de HSA dan goed in de gaten. De call voor het NK golfsurfen  wordt de woensdag voor het weekend gemaakt.

De wedstrijd wordt gehouden bij paal 19 ter hoogte van onze surfschool. Kom gezellig langs om te kijken, zelf te surfen of lekker te luieren op het terras. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen van de Surftour!

Wil je blijven overnachten? Ook dat is geen probleem op Texel. Direct achter de surfschool ligt een prachtige camping in de duinen: Camping Kogerstrand. Zet je tentje op en rol zo het water in! Voor meer info:

Foto: Senne Roeper, Texelse surfer

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.