Surftips podcast 11 &12

 In Blog

Surftips podcast seizoen 2

Het afgelopen jaar hebben we de eerste 10 afleveringen van de surftips podcast gedeeld via onze website. Wat ons betreft een groot succes met superveel goede tips & tricks om een betere surfer te worden. Inmiddels zijn er weer nieuwe afleveringen van de surftips podcast online die we graag met jullie delen. De eerste 10 afleveringen gingen vooral over de basis van het golfsurfen, met praktische tips. De nieuwe surftips afleveringen bespreken wat er allemaal bij het golfsurfen komt kijken, van surffotografie, de surfregels tot en met de  de techniek van verschillende ‘intermediate’ manoeuvres.

Wie maakt de surfpodcast:
Pepijn Tigges (een Nederlandse pro surfer) en Jurjen van den Broek (Boardshortz.nl een informatiewebsite over sneeuw- en surfsport) hebben diverse podcasts opgenomen. Tijdens deze podcast geven zij verschillende surftips, en leuke weetjes om een betere golfsurfer te worden.

Aflevering 11: Surfvoorspellingen lezen

In deze aflevering van de surftips podcast bespreek Pepijn met Jurjen hoe hij de wind- en golf voorspellingen bekijkt en met welke condities hij gaat surfen. Beluister de surftips podcast hiernaast.

Aflevering 12: tips voor surf- en water fotografie

Deze aflevering van de podcast gaat over surf-fotografie. Voor dit onderwerp is Michal Pelka uitgenodigd, hij is een van de meest spraakmakende surf-fotograven van Nederland. Pepijn en Jurjen vragen hem om tips & tricks. Beluister de surftips podcast hiernaast.

Volgende week plaatsten we de surftips podcast 13: Big waves & fear

Hieronder een aantal foto’s van Michal Pelka, meer foto’s zijn je vinden via @michalpelka op Instagram.

Eerdere afleveringen van de surftips podcast

Hieronder zijn eerder afleveringen van de Surftips podcast opgenomen. Als je een aflevering hebt gemist of nog een keer wil beluisteren, kan dat. Klik op de aflevering om af te spelen.

Voor persoonlijke tips, advies over surfboards, wetsuits en dergelijke kan je altijd terecht bij de surfschool, vanaf april zijn we weer op het strand. Je kan je ook aanmelden bij de Facebook Groep: Surftips, voor surfers door surfers voor meer surf-tips.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sunset Texel