Surftips Podcast 13 – Big waves & fear

 In Blog

Surftips voor golfsurfers

Het afgelopen jaar hebben we de eerste 10 afleveringen van de surftips podcast gedeeld via onze website. Wat ons betreft een groot succes met veel goede tips & tricks om een betere surfer te worden. Inmiddels zijn er weer nieuwe afleveringen van de surftips podcast online die we graag met jullie delen. In de nieuwe surftips podcast wordt besproken wat er allemaal bij golfsurfen komen kijken, van surf-fotografie, de surfregels tot en met de de techniek van verschillende ‘intermediate’ manoeuvres. Zo worden verschillende surftips, en leuke weetjes gedeeld.

Aflevering 13: Big waves & fear

De aflevering van deze week gaat het over Big waves & fear. Voor dit onderwerp is Adrew Cotton uitgenodigd. Hij is een professionele Big Wave surfer uit Engeland. Pepijn vraagt hem hoe hij omgaat met grote golven, wipe-outs en dergelijke. De podcast is opgenomen in het Engels! Beluister de surftips podcast hiernaast.

Volgende week plaatsten we de surftips podcast 14: Zwemtraining met Pepijn

Eerdere afleveringen van de surftips podcast

Hieronder zijn eerder afleveringen van de Surftips podcast opgenomen. Als je een aflevering hebt gemist of nog een keer wil beluisteren, klik op de aflevering om af te spelen.

Voor persoonlijke tips, advies over surfboards, wetsuits en dergelijke kan je altijd terecht bij de surfschool, vanaf april zijn we weer op het strand. Je kan je ook aanmelden bij de Facebook Groep: Surftips, voor surfers door surfers voor meer surf-tips.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.