Surftips podcast 14 – Zwemtraining

 In Blog

Tips voor golfsurfers

In 2019 hebben we de eerste 10 afleveringen van de surftips podcast gedeeld via onze website. Wat ons betreft een groot succes met veel goede tips & tricks om een betere surfer te worden. Inmiddels zijn er weer nieuwe afleveringen van de surftips podcast online die we graag met jullie delen. In de nieuwe surftips podcast wordt besproken wat er allemaal bij golfsurfen komen kijken, van surf-fotografie, de surfregels tot en met de de techniek van verschillende ‘intermediate’ manoeuvres. Zo worden verschillende surftips, en leuke weetjes gedeeld. Links: https://www.iampepijn.nl/ & https://www.boardshortz.nl/

Aflvering 14: zwemtraining

De aflevering van deze week gaat het over zwemtraining voor golfsurfers. Met een zwemtraining kan je, bijvoorbeeld je peddelconditie verhogen en je voorbereiden op een volgende surftrip. Pepijn verteld in de podcast waarom hij zwemtraining doet en wat voor schema hij gebruikt om een nog betere surfer te worden.

Klik hier voor het schema van de zwemtraining

Volgende keer plaatsten we de surftips podcast 15: Surfregels

Eerdere afleveringen van de surftips podcast

Hieronder zijn eerder afleveringen van de Surftips podcast opgenomen. Als je een aflevering hebt gemist of nog een keer wil beluisteren, klik op de aflevering om af te spelen.

Voor persoonlijke tips, advies over surfboards, wetsuits en dergelijke kan je altijd terecht bij de surfschool, vanaf april zijn we weer op het strand. Je kan je ook aanmelden bij de Facebook Groep: Surftips, voor surfers door surfers voor meer surf-tips.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.