Surftips voor golfsurfers 6 & 7

 In Blog

surftips podcast aflevering 6 en 7 

Surfen is een superleuke sport, waarbij je met vallen, opstaan en veel oefenen steeds beter wordt. Elke week plaatsen we daarom aflevering van de surftips podcast. Deze podcast is bedoeld om je te helpen, zodat je nog beter gaat surfen. Erg handig, leuk en leerzaam om te bekijken en/of te beluisteren. In vorige afleveringen zijn de boardkeuze, het peddelen,  het kiezen van de juiste golven en de take- off besproken. Deze week zijn er twee afleveringen aan de beurt, namelijk het surfen en kiezen van het juiste wetsuit.

In aflevering 6 wordt het sturen van je surfboard besproken. Na een tijdje ben je klaar om te gaan sturen en ‘downthe line’ te gaan surfen. Een skill die onmisbaar is als je nog langer op je board wil staan. Zo wordt er onder andere besproken wat  de juiste techniek is voor het sturen. In aflevering 7 worden tips gegeven over het kiezen van je eigen wetsuit! Pepijn en Jurjen bespreken de onderwerpen in de onderstaande video’s, alvast veel kijk en luisterplezier!

Volgende week plaatsten we aflevering 8 van de podcast: Hoe maak ik een bottom turn?

Een persoonlijke tip kan je altijd vragen bij de surfschool, ook voor advies over een nieuw board, wetsuit of ander surfgear kan je bij ons terecht.  We verkopen onder andere nieuwe, maar ook tweedehandse surfboards & wetsuits. voor meer tips kan je, je ook aanmelden bij de Facebook Groep: Surftips, voor surfers door surfers.

AFLEVERINGEN VAN DE SURFTIPS PODCAST

1             De introductie – Pepijn en Jurjen
2             Boardkeuze – Welk surfboard moet ik kiezen?
3             Peddeltraining en efficiënt peddelen
4             Golfkeuze – Welke golf is het beste?
5             Take off verbeteren
6             Sturen van je surfboard
7             Wat is het beste wetsuit? (Onderzoek) met de Surfoloog
8             Hoe maak ik een bottom turn?
9             Snelheid maken en behouden tijdens het golfsurfen
10           Hoe maak ik een top turn?

Kan je al lekker surfen? Show je skills dan tijdens de Foamball Foamie open aanstaande zaterdag 7 september op Texel! De Foamball foamie Open is de leukse surfwedstrijd van Nederland! het beloofd een waar spectakel te worden, ook als toeschouwer ben je van harte welkom. Voor meer info klik op de onderstaande button.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.