Surftips voor golfsurfers

 In Blog

Surftips Podcast aflevering 1 en 2

Een paar weken geleden werd het NK golfsurfen gehouden bij Surfschool Foamball op Texel. Het waren twee schitterde wedstrijd waardige dagen, met golven van 1,5 meter of hoger. Een lust voor het oog, met spectaculaire tricks, waaronder zelf een paar airs. Een mooi voorbeeld  van de Pro’s voor de Nederlandse golfsurfer!

Wil jij ook beter leren surfen? Te gek, want wij hebben de ultieme oplossing! Na een aantal lessen golfsurfen ben je klaar om zelfstandig het water in te gaan. Mogelijk ga je een board huren, of koop je, je eigen surfgear. Surfen is een superleuke sport, waarbij je met vallen, opstaan en veel oefenen steeds beter wordt. Om jullie nog wat extra te helpen plaatsen we elke week een aflevering van de surftips podcast. De podcast is bedoeld om iedereen, tips en inzichten te geven en beter te leren surfen. Erg handig, leuk en leerzaam om te bekijken en/of te beluisteren.

Wie maakt de surfpodcast:

Pepijn Tigges (een echte Nederlandse pro surfer) en Jurjen van den Broek (Boardshortz.nl een informatiewebsite over sneeuw- en surfsport) hebben diverse podcasts opgenomen. Tijdens de podcast geven zij verschillende surftips, om een betere golfsurfer te worden. In de onderstaande video stellen ze zich voor.

 

 

De afleveringen van de Surf podcast zijn:

1             De introductie – Pepijn en Jurjen
2             Boardkeuze – Welk surfboard moet ik kiezen?
3             Peddeltraining en efficiënt peddelen
4             Golfkeuze – Welke golf is het beste?
5             Take off verbeteren
6             Sturen van je surfboard
7             Wat is het beste wetsuit? (Onderzoek) met de Surfoloog
8             Hoe maak ik een bottom turn?
9             Snelheid maken en behouden tijdens het golfsurfen
10           Hoe maak ik een top turn?

Aflevering 1 De introductie - Pepijn en Jurjen

Aflevering 2: Boardkeuze:

Volgende week plaatsten we Surftips de podcast 3: Peddeltraining en efficiënt peddelen. Een persoonlijke tip kan je altijd vragen bij de surfschool. daarnaast kan je, je ook aanmelden bij de Facebook Groep: Surftips, voor surfers door surfers

Wat vonden jullie van de podcast? Laat het weten via facebook!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.