Vaderdag surf actie

 In Blog

Kom pa, we gaan surfen! 16 juni vaderdag.

Zondag 16 juni is het vaderdag, een schitterde dag om papa uit te dagen voor een stoere activiteit! Ben je ook benieuwd wie het beste kan surfen of SUP-en, jij, pappa, mama, je broertje of zusje? Een superleuk en sportief cadeau dat papa zeker wel kan waarderen!

Voor vaderdag hebben we bij onze surfscholen een speciale actie. Een surfles voor vader en kind voor maar € 40. Verras papa, of verwen jezelf door te komen golfsurfen. Voor alle sportieve vaders die ooit al eens hebben willen leren surfen is dit de kans! Natuurlijk zijn alle mama’s, kids en de rest van de familie of vrienden ook welkom! Voor elke persoon extra betaal je €20,-

De surfles

Tijdens de surfles leer om met een golf mee te surfen naar de kant. We gebruiken speciale surfboards voor de lessen. Deze zogenaamde softboards zijn extra stabiel en gemaakt van zacht materiaal. Daardoor kan je eenvoudig leren om op te staan. Verder krijg je een wetsuit, zodat je lekker warm blijft in het water. Na een korte uitleg gaan we de zee in. De surfinstructeur gaat ook altijd mee het water in, om juiste golven te kiezen en van dichtbij wat tips te geven. Na afloop van de les kan je lekker even bijkomen en genieten van een (koud of warm) drankje.
De surfles is mogelijk vanaf 6 jaar of ouder.

ACTIE PRIJZEN

De normale prijs voor een surfles is 25 euro per persoon, met de vaderdag-surf actie zijn de prijzen:

Surfles vader + kind:         €40,-
Elke extra deelnemer:       €20,-

Huur SUP- board:              €12.50 per uur

Waarom surfen?

Het is altijd leuk om iets nieuws te proberen. Surfen is een van de leukste coolste en stoerste sporten die er is! En ja ook in Nederland kan het! Het is een ervaring die je niet snel vergeet, de eerste keer dat je vooruit wordt geduwd door moeder natuur. Het gevecht met de zee is iets unieks, en de kick die het geeft als je staand op je board de golf surft. En ja, die keer dat je verast werd door de golf en kopje onder ging. Na de surfsessie voel je je vaak ook weer helemaal fit, fris en relax. Heerlijk om even af te koelen met het warme weer! Daarna is het tijd om lekker te relaxen op het terras of in de hangmat.

Wat is SUP-en?

De afkorting SUP staat voor Stand Up Paddle. Met een SUP-board (een XXL surfboard) kan je al staande pedellen en je zo voortbewegen op het water. Een soort kanoën maar dan staand. Natuurlijk kan je de SUP ook op de knieën of zittend varen. Bij de surfschool kan je een SUP-board huren, SUP-en is vooral leuk op dagen dat er (haast) geen goven zijn. Zo kan je toch lekker het water op. Heerlijk drijven, af en toe een beetje peddelen en wat relaxen. Het SUP-en lijkt wel heel makkelijk, maar vaak is het een uitdaging met droog haar het water uit te komen. Ik zou zeggen test het een keertje uit. Voor vaderdag ook erg aan te raden. Want jonge kinderen (6-12) kunnen bijvoorbeeld samen met pappa op de SUP.

Met surfboard lopen

Let op: surfen werkt zeer verslavend, voor je weet heeft papa er een nieuwe hobby bij!  

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

surfboards-op-het-strand