Wat een leuk jaar was 2019!

 In Blog

Van 2019  naar 2020!

Afgelopen seizoen was een heerlijke tijd! De lente, zomer en herfst waren overgoten met mooie herinneringen. Er waren genoeg golven voor elk niveau en ook scheen de zon geregeld! We kijken terug op een mooi seizoen. Het was weer een waar genoegen om al onze gasten te mogen ontvangen. Wat waren er weer veel bekende gezichten. Erg leuk om te zien dat iedereen weer een stukje beter is geworden, en met plezier het water in dook!

De baas pareerde in 2019 apetrots met de kleine Bent, die dan ook alle aandacht kreeg. In de box had de kleine boef het ook erg naar zijn zin. De meeste gasten konden het natuurlijk niet laten om even snel een gek gezicht of knipoog naar de dreumes te maken.

Naast al de surflessen die er geven waren was 2019 een speciaal jaar! Zo hebben we voor het allereerst het NK Golfsurfen mogen ontvangen bij de surfschool op Texel. Dit was  een hele eer en een spectaculaire wedstrijd. Verder hebben we sinds jaren weer de Foamie open surf & fun contest georganiseerd. Tot slot was het weer een feest om de sportstudenten van de Hanze Hogeschool stoked te maken voor het golfsurfen.

Voor 2020 kunnen we alvast verklappen dat volgend jaar het NK golfsurfen weer op Texel wordt gehouden. Ook onze eigen Foamball Foamie Open wordt weer georganiseerd! Hou de ontwikkelingen in de gaten via onze website en social media.

We wensen iedereen van toeschouwer tot surfer, van beginner tot pro
Prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Word jij de nieuwe surf instructor of lifeguard