Winterperiode gesloten

 In Blog

De Surfschool op Texel en Julianadorp is gesloten. Sinds begin november hebben we met pijn in ons hart de surfschool opgepakt en naar de opslag gereden. Gelukkig is alles veilig aangekomen en staat het klaar voor volgend jaar. Het was een schitterend seizoen met veel mooie surfdagen. We hebben erg genoten van al onze gasten op Texel en in Julianadorp! Vanaf 1 april zijn we weer terug op het strand, graag tot dan!

Hoewel de surfschool niet meer op het strand staat zijn we nog wel bereikbaar. Dus wil je tips, wat vragen of heb je materiaal nodig? Stuur dan een mail naar info@surfschoolfoamball.com dan helpen we je graag!

Surfen in de winter

De buitentemperatuur wordt langzaam aan steeds kouder, maar dat schrikt de echte bikkels niet af. Gewapend met een dik wetsuit (5.4mm of dikker), schoenen, handschoenen en cap blijf je warm en is de winter ook goed te surfen. Vaak is de winterperiode juist nog spectaculairder… de golven zijn een stuk krachtiger, onstuimiger en oh ja …het is een stuk kouder. De ultieme uitdaging is natuurlijk om te gaan surfen als er sneeuw op het strand ligt.  Na de surfsessie heb je die warme Chocomel dan ook echt verdiend!

WhatsApp groep

Voor surfers die de winter door willen surfen (op Texel) kunnen zich aanmelden voor een WhatsApp-groep. Zo kan je vragen om tips, voorspellingen en afspreken om te gaan surfen! Natuurlijk gaan wij zelf ook geregeld mee! Vul het formulier in en we voegen je toe aan de WhatsApp-groep. Aanmelden kan vanaf 18 jaar of met toestemming van ouder/voogd

Aanmelden whatsapp groep

Voornaam, Achternaam ? (Verplicht)

Wat is je leeftijd? (Verplicht)

E-mailadres (Verplicht)

Telefoon nummer (Verplicht)

Vraag of opmerking

  *aanmelden vanaf 18 jaar of met toestemming van ouder/voogd

We wensen iedereen een fijne winter toe! Vanaf 1 april zijn we weer geopend, graag tot ziens!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Golven op Texel paal 19