Foamball Foamie Open 2019 is ON!

 In Events

7 september gaat het los! De Foamball Foamie open gaat van start, een super leuk, grappig en cool softop surf event! Een wedstrijd waarbij je de gekste tricks kan doen op een softboard. Doe een leuk kostuum aan over je wetsuit voor bonuspunten en maak er samen met al je surf vrienden een te gekke dag van! Er kunnen verschillende leuke prijzen gewonnen worden waaronder de hoofdprijs een knalroze softtop van indio! Daarnaast kan je als ‘kook off the day’ een prijs winnen met de beste wipe-out! Er zal gesurft worden in heats waarbij je met 3 of 4 personen tegen elkaar surft. De jury bepaald wie de beste golven had en de coolste tricks liet zien. De beste surfers gaan dan door naar de volgende ronde.

De kosten zijn maar 10 euro en daarmee kan je de hele dag het water in! Uiteraard zit er ook een snack en drankje bij. Tijdens de wedstrijd draai je aan het rad van fortuin om te kijken welke board je mee neemt het water op. Er zijn verschillende maten vanaf een 6.6 tot 9.0 ft !

Tijdens de Foamie open is er de hele dag een Deejay aanwezig, verder is het uitverkoop van tweedehands surfboards & wetsuits. Natuurlijk zijn toeschouwers ook van harte welkom, want het beloofd weer een waar spektakel te worden! Na de Foamie open kan je helemaal los gaan op het Endless summer muziek festival bij paal 12!

Voorspellingen
De voorspellingen voor de wedstrijd zien er zeer gunstig uit, een dikke meter swell, 5 Bft wind met een periode van 5 seconden. Het belopofd een schitterende dag te worden uitdagende en zeker wedstrijdwaardige condities. We wensen alle deelnemers alvast veel plezier en succes!

Overnachten
Wil je blijven overnachten tijden het weekend? Dat kan want direct achter de surfschool ligt een prachtige camping in de duinen. Camping Kogerstrand. Zet je tentje op en rol zo het water in! Meer info:

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

NK-surftour-stop-texel 2019Surf instructor cursus 2021