Moederdag surf actie

 In Events

ALLE MAMA’S OP SURFEN

Aanstaande zondag 12 mei is het Moederdag, een schitterde dag om mama in het zonnetje te zetten! Dat komt mooi uit want volgens de voorspellingen wordt het dan ook heerlijk weer! Tijd om naar het strand te gaan, heerlijk er even tussenuit met de kids/familie. Iets leuks, spannends en sportief doen zoals surfen raden we natuurlijk aan!

Voor Moederdag hebben we bij onze surfscholen een speciale actie. Een surfles voor moeder en kind voor maar € 40. Verras mama, of verwen jezelf door te komen golfsurfen. Voor alle sportieve moeders die ooit al eens hebben willen leren surfen dit is de kans! Natuurlijk zijn papa’s, kids en de rest van de familie of vrienden ook welkom! Voor elke persoon extra betaal je €20,-

DE SURFLES

Tijdens de surfles leer je om staand met een golf mee te surfen naar de kant. Er gebruik gemaakt van speciale surfboards, waarmee je eenvoudig met de golven mee naar de kust kan glijden.  Deze zogenaamde softboards zijn extra stabiel en gemaakt van zacht materiaal. Ook krijg je een wetsuit en schoentjes aan zodat je lekker warm blijft in het water. Na een korte uitleg stappen we de zee in!  De surfcoach gaat altijd mee het water in om juiste golven te kiezen. Na afloop van de les kan je lekker even bijkomen en genieten van een (warm) drankje. De surfles is mogelijk vanaf 6 jaar.

WAAROM SURFEN?

Het is altijd leuk om iets nieuws te proberen. Surfen is een van de leukste coolste en stoerste sporten die er is! En ja ook in Nederland kan het! Het is een ervaring die je niet snel vergeet, de eerste keer dat je vooruit wordt geduwd door moeder natuur. Die kick die het geeft als je staand op je board de golf surft en oh ja, die keer dat je verast werd door de golf en kopje onder ging. Na de surfsessie voel je je vaak ook weer helemaal fit, fris en relax.

Waarschuwing: surfen werkt zeer verslavend! Voor je het weet heb je een nieuwe hobby.

PRIJZEN

De normale prijs voor een surfles is 25 euro per persoon, maar met de Moederdag-surf actie:

Surfles Mama + kind: €40,-
Elke extra deelnemer: €20,-

De prijzen zijn inclusief het gebruik van wetsuit, schoentjes en surfboard tijdens de les

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Beach camps texel kids staan op de super sup XXLSurfer tijdens het NK