Overnachten op Texel


Ben jij klaar voor een onvergetelijke surf ervaring op Texel? Blijf een paar dagen en boek een verblijf op de Krim
of Texelcampings met korting via Foamball.


Texelcampings

Ben je gek op de natuur en kamperen? Overnacht dan op één van de Texelcampings. De campings bevinden zich verspreidt over Texel in den Hoorn, de Koog en Cocksdorp.


Texelcamping Kogerstrand in de Koog ligt ideaal gelegen voor het surfen. De camping bevindt zich namelijk direct achter de surfschool. Het is een prachtige camping direct in de duinen aan het strand. In de ochtend rol je zo de tent uit het surfboard op en de golven in!


Camping Kogerstrand heeft een intieme sfeer en prachtige campeer plekken. Op de camping kan je staan met een tent of gebruik maken van de tenten die al aanwezig zijn. Daarnaast zijn er ook camper plekken aanwezig.

villa in ericeira

De krim Texel

Vakantie park De Krim

Het vakantie park van de Krim biedt alle faciliteiten die je mag verwachten van een 4 sterren vakantie park. Zo is er een zwembad, tal van restaurants, uitstekende service en verschillende activiteiten. Het park bevindt zich in de Cocksdorp in het Noorden van Texel.


Hou je van comfort en meer luxe dan ben je op de Krim aan het juiste adres. Zo heb je de keuze uit Luxe familie villa’s, ruime bungalows, comfortabele chalets en luxe hotelchalets.

Reserveer met koring!

Wil je graag een overnachting boeken op Texel? Reserveer hem dan via surfschool Foamball. Je krijgt via ons 10% korting op een verblijf bij de Krim of Texelcampings.


Maak er niet alleen een uitje van, maar een waanzinnig vakantie!