Surfcamp Portugal

Ben jij klaar voor een onvergetelijke surftrip naar Ericeira, Portugal? Ga dan nu mee met de Foamball surf trip naar Ericeira, Portugal! Een heerlijke week vol gezelligheid, surfen & relaxen.


Surfen in Ericeira

Surfen op de beste surfspots van Europa die ook nog eens als enige in Europa op de ‘world reserve surfspots’ staan. De Foamball surf trip is voor beginner tot pro. Er zijn namelijk voor alle niveaus perfecte surfspots in de buurt. Tijdens de week zal je drie lessen van 2 uur krijgen van Portugese topcoaches.


Voor de lessen zal je nieuw en goed materiaal gebruiken. Of je nou net begint of al zeer ervaren bent, onze hoog opgeleide, ervaren en volledig gecertificeerde instructeurs kunnen alle niveaus in een veilige omgeving leren. De rest van de week kan je surfen wanneer je wil, want je zal tijdens de week beschikking hebben over je eigen wetsuit en board. Wil je liever je eigen wetsuit en board mee dan is daar ook veilige stalling voor.


surfen in ericeira

villa in ericeira

Villa met zwembad

Je zal verblijven in een prachtige villa met zwembad in Ericeira. Deze ligt 750m van het strand. Op het terrein is een barretje aanwezig waar je een hapje en een drankje kan kopen. Wil je lekker relaxen? Duik dan in een van de hangmatten of fatboys bij het zwembad. Er zijn verschillende kamers in de villa. tweepersoons, 3 persoons en of 4 persoons met ensuite badkamer of zonder.


Verder heeft elke gast beschikking over een mountainbike met surfrack om de omgeving te verkennen of naar de surfspot te cruisen voor een heerlijke surfsessie. Er zijn buitendouches voor je surf materiaal, een ontbijtzaal, een woonkamer met een xbox en 2 keukens.

De omgeving

Ericeira is een gezellig plaatsje vol met barretjes, cafetjes & shops. Je kan er terecht voor een heerlijke lunch of diner en natuurlijk gaan we een avondje stappen. De villa ligt op een paar minuten fietsen van het centrum. Daarnaast zijn er diverse surfshops waar je naar harte lust je inkopen kan doen.


De villa ligt ook vlakbij Lissabon, een stad met een rijke cultuur en een bruisend nachtleven. Uiteraard is een uitstapje tijdens de week mogelijk. Wil je de omgeving goed herkennen, maak dan gebruik van een huur auto. Deze zijn goed betaalbaar en geeft je alle vrijheid.


lissabon
ripcurl pro

The World Surfing League

Als klap op de vuurpijl is er tijdens de week een ‘World Surfing League’ wedstrijd. Dit is een internationale surfwedstrijd waarin de beste surfers van de wereld strijden om de eerste plaats. Vanuit Ericeira gaan we met ze allen hier naar toe. Ontmoet de echte surf pro’s en bekijk hoe zij het doen!


Staat er een zeer grote swell dan is het ook mogelijk om een uitstap te maken naar Nazaré. Hier kunnen we de hoogste golven ter wereld aanschouwen. Vorig jaar was er een surfer die een golf surfte van 33 meter hoog!

0 m
van het strand
0 km
van het centrum
0 min
van Lissabon
>0
surfspots

Prijzen


Gedeelde kamer

Gedeelde slaapkamer

maximaal 4 personen op een kamer met gedeelde badkamer.

€ 495,- p.p.

2 persoons slaapkamer

2 pers slaapkamer

Met een groot bed of 2 bedden en gedeelde badkamer.

€ 525,- p.p.

dubbele met eigen badkamer

2 pers slaapkamer

Met een groot bed of 2 bedden
en een eigen badkamer.

€ 545,- p.p.

luxe slaapkamer

Deluxe slaapkamer

Met een kingsize bed en
luxe badkamer.

€ 575,- p.p.

Let op: reserveer je een gedeelde slaapkamer met 3 of 4 pers tegelijk dan krijg je van ons €100,- korting.

Wat zit er bij in begrepen?

De surftrip is bijna een compleet pakket. De reis moet je alleen zelf verzorgen.


  • Verblijf in een villa met zwembad
  • Gebruik wetsuit en surfboard
  • Gebruik mountainbike met boardrek
  • Trip naar wedstrijd World Surfing League
  • 3 keer avondeten, inclusief zelf gemaakte pizza uit houten oven
  • Elke dag een uitgebreid ontbijt
  • Transfer van en naar vliegveld Lissabon
  • 6 uur surfles voor zowel beginner als gevorderde door top coach Portugal.

Data

Het surfcamp wordt 2x een week gehouden in oktober 2016.


  • Zaterdag 15 – Zaterdag 22 oktober 2016
  • Zaterdag 22 – Zaterdag 29 oktober 2016

Reserveren

Ga jij met ons mee op een waanzinnige surf trip naar Portugal? Reserveer hem hier. Let op er zijn maar een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij!


Reserveer de surftrip