Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/surfschoolfoamball.com/public_html/wp-content/plugins/postman-smtp/Postman/PostmanOAuthToken.php on line 45

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/surfschoolfoamball.com/public_html/wp-content/plugins/postman-smtp/Postman/PostmanOAuthToken.php:45) in /home/customer/www/surfschoolfoamball.com/public_html/wp-content/plugins/http-headers/http-headers.php on line 637
Surf Texel | Surflessen en suppen op de mooiste golven van Texel

Aloha op Texel

Surf jij met ons mee op Texel?

Surfles Texel

Aloha op Texel

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke surf ervaring? Surf met ons mee op Texel.  Het meest zonnige eiland met de beste surf golven van Nederland! Wij zijn surfschool Foamball en heten je van harte welkom!

De golven op Texel zijn perfect om te leren surfen. We leren je graag alle ins en outs van het surfen tijdens onze surflessen. Onze surflessen zijn veilig, persoonlijk en van hoge kwaliteit met de nieuwste surfboards en wetsuits. Surf jij mee?

Surfles Texel

Surfles Texel

Een surfles duurt 1,5 uur en staat volledig in het teken van jou! We houden het graag persoonlijk en luisteren naar wat jij wilt leren. Uiteraard gaat de leraar mee het water in zodat hij je zo goed mogelijk van dichtbij kan helpen.

Tijdens de eerste surfles leer je opstaan en staand met de golf mee gaan. Voor je de zee in gaat trek je een wetsuit aan en oefen je eerst op het strand. Daarna ga je de golven in met jouw soft top surfboard. De surflessen zijn mogelijk vanaf 6 jaar mits in het bezit van een zwemdiploma.

Onze surfschool op Texel

De surfschool bevindt zich op het strand van Paal 19 in de Koog. De ideale locatie voor het golfsurfen, omdat de golven hier perfect breken.

Op de surfschool zijn er kleedruimtes en kan je na het surfen even douchen. Kom je liever kijken, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. We hebben een binnen- en buitenruimte waar je lekker kan zitten en kan genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, thee of frisdrank.

Surfles Texel

Prijzen

Wat kost een surfles?

De surfles kost €25,- per persoon voor 1,5 uur. Dit is inclusief het gebruik van wetsuit en surfboard. De prijs voor de surfles is voor iedereen hetzelfde en niet leeftijd gebonden. Uiteraard zorgen we er voor dat je zoveel mogelijk bij leeftijdsgenoten zit.

Bij elkaar in de groep

Reserveer je met meerdere personen? Dan zorgen wij er voor dat jullie allemaal in dezelfde groep zitten. Wel zo leuk natuurlijk!

Kom vaker met korting!

Wil je meerdere surflessen nemen? Dan belonen we je graag met een korting! Wij hebben hier speciale rittenkaarten voor met 3, 5 of 10 surflessen van 1,5 uur. Deze kaart kan je het gehele seizoen gebruiken. Je hoeft dus niet alle surflessen in 1x achter elkaar te nemen. Deze kaart is voor 1 persoon en kan niet gedeeld worden.

Wil je eerst een surfles uitproberen en daarna een rittenkaart nemen? Geen probleem! We verrekenen het geld van de eerste les zodat je nooit te veel betaald.

Een surfles betalen

Een surfles kan bij ons online gereserveerd worden. Je ziet dan direct welke plekken nog vrij zijn en je kan deze ook direct online betalen. Alle grote betaalmogelijkheden worden ondersteund zoals IDeal, creditcard, Bancontact, Sofort en Belfius

Mocht je liever op de surfschool zelf willen betalen, dan kan dat natuurlijk ook. De surfles kan contant worden betaald of met kaart. Bijna alle kaarten worden geaccepteerd. Ook creditcard, Vpay en buitenlandse kaarten.

Aantal Prijzen per persoon
1 surfles € 25,-
3 surflessen € 67,-
5 surflessen € 105,-
10 surflessen € 190,-

Lestijden Texel

Van 1 april t/m oktober is de surfschool op Texel elke dag geopend voor surflessen.

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan de surfles een aantal dagen van te voren. Kijk snel voor de beschikbare plekken hier onder.

Texel Lestijden
Elke dag 10:00 uur
13:00 uur
16:00 uur

Reserveer een surfles

Laden...

Contact

We zijn bereikbaar via

Telefoon

Telefonisch op:
+31 222 36 51 38

Email

  Uw naam *

  Uw email *

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht *

  Openingstijden surfschool

  15 maart 2021 – 31 oktober 2021
  Dagelijks van 10:00 tot 18:00

  Bij mooi weer en goede golven zijn wij ook vaak in de avonduren open. Je kan altijd even bellen om te vragen of we er zijn. Ons motto is dan ook: “wanneer de golven er staan, moet je gaan”!

  Routebeschrijving

  Hier vind je ons

  De surfschool op Texel bevindt zich ter hoogte van de Koog op het strand. Bekijk de plattegrond hier onder.

  Surfschool Foamball Texel
  Ruijslaan 44, De Koog

  Met de auto

  Er zijn twee parkeermogelijkheden in de buurt:

  Parkeerterrein Texelcampings Kogerstrand.
  Adres: badweg 33, de Koog

  Rond busstation Epelaan
  Adres: Bushalte Epelaan, de Koog.

  Met de fiets

  Met de fiets kan je gemakkelijk bij de surfschool komen.

  Volg de borden Paal 19 het bos in tot aan de duinen. Je rijdt dan de camping Kogerstrand over. Op de duin zie je een groot bord staan van paviljoen Paal 19. Zet daar de fiets niet neer, maar fiets 1 duinopgang naar links. Daar zitten wij direct achter op het strand.

  Groepsactiviteiten

  Wil je een waanzinnige tijd met een groep hebben? Dan hebben wij ook voor jullie een speciaal surf programma!

  Kom je er niet uit?

  Bekijk onze veel gestelde vragen. Wellicht staat daar jouw antwoord tussen. Je kan ook altijd even bellen of emailen.

  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.