Vanaf woensdag super surf dagen

We zijn het er allemaal wel over eens dat deze zomer een heel aparte is. Van een stralend begin naar een winderig en natte zomer. Gelukkig zitten er telkens mooie opklaringen tussen en worden wij met de surf goed verwend!

Vanaf aankomende woensdag krijgen wij weer een mooi kado uit het hoge noorden. Er komt deining binnen die ver boven ijsland is ontstaan. Deze deining is lang onderweg en dat betekend mooie uitgelijnde golven met een lange periode. Nu wil het ook nog eens zo zijn dat de wind ter plaatsen zwak is en op donderdag zelfs helemaal weg valt. Dit betekent geen verstoring in het water en alleen de perfecte golven die over blijven. Nu nog even goed rusten en goed slapen, want vanaf woensdag kunnen we elke dag weer uren in het water liggen!!!

Forecast 8 aug t/m 13 aug

Dinsdag 8 aug: hoge golven en krachtige wind. Wel hele mooie lange schuimgolven om lekker op te surfen!

Woensdag 9 aug: de wind gaat naar windkrachtje 4 en de deining uit het verre noorden rolt lekker binnen. Een prachtige dag voor het surfen.

Donderdag 10 aug: de wind zwakt verder af naar windkracht 1 a 2. De golven blijven binnen rollen en zullen iets kleiner zijn dan woensdag, maar worden waanzinnig!

Vrijdag 11 aug: de wind is naar zuid oost gedraait en is bij ons lichtelijk offshore. Dit betekent dat het heel clean is en de golven extra lang blijven open staan.

Zaterdag 12 en zondag 13 aug: de wind draait naar zuid west en de golven uit het noorden maken plaats voor golven uit het zuidwesten. Lange lijnen met mooie schuim golven. Wel iets meer wind, maar dit is gunstig voor de lessen.SURF JIJ MET ONS MEE? RESERVEER JE LES GEMAKKELIJK ONLINE EN WEES ZEKER VAN EEN PLEKJE.

Inschrijven