Kom jij bij ons werken?

Voor aankomend seizoen zijn wij op zoek naar nieuwe surf instructeurs die ons team komen versterken. Zon, zee, strand en de beste surf van Nederland, ben jij er bij?

Nog geen officiele diploma, maar wel veel surf ervaring? Geen probleem, de ISA level 1 surf instructor & Watersafety opleiding wordt aan het begin van het seizoen bij ons op de surfschool gegeven!

Wat zoeken wij in jou:
Een enthousiaste en sportieve surfer die graag dagelijks op het strand en in het water ligt. Goed met zowel kinderen als volwassenen en spreekt als het moet ook een woordje buiten de deur. Engels is een pré en Duits zou top zijn.

Wat wij bieden:
Een waanzinnige werkplek op het eiland Texel. Je komt in een enthousiast team die allemaal dezelfde passie voor het surfen delen. Veel sunset surf sessies na het werk en gezamenlijk eten met je collega's op het strand. Of toch even tussen de lessen door het water in wanneer het echt af gaat.

We bieden je een contract aan oplopend tot 5 dagen in de week. Een goed salaris dat niet gebaseerd is op het aantal surflessen dat je geeft, maar gewoon een normale werkdag. Wel of geen surflessen, Je hebt zekerheid. Er wordt goed voor je gezorgd en je krijgt veel extra's er bovenop! Kan je niet het gehele seizoen, maar wel een kortere periode? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

Surfleraar surfschool Foamball staat in het water tijdens de surfles

Solliciteren

Wil je solliciteren? Vul dan het formulier hieronder in.
Vermeld in ieder geval wat informatie over jezelf en een korte motivatie waarin je jouw ervaring in het surfen en lesgeven beschrijft. Vermeld ook je beschikbaarheid en eventuele certificeringen als je die al hebt. Hopelijk tot snel!