Yoga op het strand

Wil jij je dag heerlijk beginnen? Kom dan mee doen met een vinyasa yoga les op het strand! Haren in de wind, zonnetje op je gezicht en de zee op de achtergrond.. Fysiek en mentaal jezelf opladen aan het strand. De nadruk ligt op ontspanning, kracht, balans, genieten van de omgeving en dat fijne moment voor jezelf.

Reserveer een yoga les

Is yoga ook iets voor mij?

De yoga les is voor iedereen toegankelijk, jong of oud, beginner of gevorderd. Iedereen is welkom! Tijdens deze functional vinyasa les ligt de focus op het bewegen, we richten ons op wat de houding voor jou kan doen, niet op hoe je houding er uit ziet. Elk lichaam is anders en je bent goed zoals je bent.

Het is een dynamische les en helpt je te werken aan je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit.

Reserveer een yoga les

Hoe ziet de yoga les er uit?

De yoga les wordt gegeven ter hoogte van de surfschool op het strand met de zee op de achtergrond. We maken geen gebruik van een matje, daarom is het verstandig zelf een grote handdoek mee te nemen.

Tijdens de les besteden we de grootste zorg aan een fijne warming up om je spieren goed op te warmen en voor te bereiden op de vinyasa flow. Na de warming up wisselen de houdingen elkaar allemaal wat sneller af waardoor je in een fijne flow beweegt. Iedereen kan mee doen, wij geven tijdens de les opties hoe je het voor jezelf makkelijker of zwaarder kunt maken, net waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Kom rustig bij in de cooling down, we houden deze houdingen wat langer aan (yin) en focussen ons op de ademhaling. Deel voor deel leer je het lichaam te ontspannen. Je voelt je na de les energieker, je voelt de energie door je lijf stromen. Liggend op het strand met de golven op de achtergrond kom je volledig tot rust, klaar om je dag heerlijk te beginnen!

Yoga en surf arrangement

Wist je dat je elke zondag een yoga en surf arrangement kan boeken? We beginnen de dag met een heerlijke vinyasa yoga les. Daarna een heerlijke kop koffie of thee en in de middag een te gekke surfles! De lessen worden zo gegeven dat ze voor iedereen toegankelijk zijn!

Meer info

Privé groep yoga

Kom je met een groep of wil je een privé les dan is dat mogelijk op elk gewenst tijdstip in overleg. Het is ook mogelijk om op een andere accommodatie af te spreken indien gewenst. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact

Info

Hoe laat begint de yoga?

Dinsdag: 09:30 – 10:30 uur (alleen in de zomer vakantie)
Donderdag: 09:30 – 10:30 uur
Zondag: 09:30 – 10:30 uur

Locatie

Aanmelden is op het paviljoen van surfschool Foamball. Strand paal 19, de Koog

Wat kost een yoga les?

De vinyasa yoga les kost 13,- per persoon inclusief koffie of thee.

Yoga rittenkaart

Wil je vaker mee doen? Dan hebben we speciaal voor jou een 5-rittenkaart voor €55,-. Deze rittenkaart is het gehele seizoen geldig en per persoon.

Reserveren

Laden...

Frequently Asked Questions (FAQ)

 • Wat moet ik mee nemen?

  Een grote handdoek is fijn op het strand, hierdoor heb je meer grip op het zand. Ook is het aan te raden om een flesje water, eventueel zonnebrand en een vestje mee te nemen voor de eindontspanning.

 • Wat doe ik aan?

  Zorg voor makkelijk zittende kleding, denk aan een losse broek of yoga broek, een shirt en eventueel een sweater of vestje. Laagjes zijn fijn zodat je tijdens de les snel even wat uit of aan kan trekken ivm het weer en de intensiteit van de les.

 • Is het voor mannen en voor vrouwen?

  De yoga les is geschikt voor iedereen, zowel vrouwen als mannen.

 • Mag mijn kind mee doen met de yoga les?

  Zeker, leuk juist! Niets moet, alles mag. Mocht een uur toch net wat te lang zijn is het fijn als ze rustig spelen buiten de groep of naar de surfschool gaan.

 • Kan ik mee doen wanneer ik nog nooit een yoga les heb gevolgd?

  Absoluut. De yoga les is voor iedereen toegankelijk, zelfs als je nog nooit een yoga les hebt gedaan. Het is fijn als je het van te voren even aangeeft. Super leuk om je eerste yoga ervaring op het strand te mogen beleven!