Kinderfeestjes op het strand

Ben jij jarig en wil je een te gek kinderfeestje houden? Kom dan surfen op Texel. We zullen er voor zorgen dat je een feestje hebt om nooit te vergeten!

Reserveer een kinderfeestje

Kan ik het surfen ook leren?

Surfen is een stoere sport die iedereen kan leren. Binnen 1,5 uur sta je op en ga je staand met de golf mee! Uiteraard gaat de surf instructeur mee het water in zodat je altijd van dichtbij geholpen wordt. De surflessen worden gegeven vanaf 6 jaar met speciale softtop surfboards en warme wetsuits. Deze surfboards zijn zacht aan de bovenkant en extra breed zodat je snel kan opstaan.

Surfen met jouw kinderfeestje!

Met al je vriendjes en vriendinnetjes verzamel je op het strand bij de surfschool. Eerst krijg je een grote high five en vertellen we wat er allemaal gaat gebeuren. Je krijgt een wetsuit aan over je badkleding en mag een mooi surfboard uitkiezen. Dan begint de surfles.

De eerst les staat in het teken van staand met de golf mee gaan. Er wordt uitgelegd hoe je het water in gaat, de juiste golf uitkiest, paddelt en opstaat! Dan ga je tot aan je heupen het water in en sta je in de branding. Even wachten tot de perfecte golf komt en surfen maar!

De surfles duurt 1,5 uur en al het materiaal is er bij inbegrepen. Na de les krijg je een echte surf diploma mee naar huis en kan je nog even op de surfschool blijven relaxen.

Prijzen vanaf €17,50

Vraag een vrijblijvende offerte aan