Bedrijfsuitjes en
teamuitjes

Wil je met het bedrijf of een groep een leuke en sportieve activiteit doen, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bieden groepsactiviteiten aan die in het teken staan van sport, plezier en teambinding.

Offerte voor een groepsactiviteit

Surfen, kan ik dat?

Ja, het is een stoere sport die iedereen kan leren. Voor de surfles maken wij gebruik van speciale softtop surfboards. Deze zijn zacht aan de bovenkant en extra breed zodat je zo snel mogelijk staand met de golf mee gaat. Uiteraard doen we dit met een wetsuit aan en gaat de surf instructeur mee het water in zodat je veel persoonlijke aandacht hebt.

Met het team of bedrijf surfen!

Een surfles voor de groep duurt bij elkaar ongeveer 2 uur. Even omkleden in de omkleedruimtes, een lekker warm wetsuit aan en je kan er tegen aan!

Tijdens de surfles leer je alle ins en outs van het surfen en is het doel om staand met de golf mee te gaan. Zijn er een aantal die liever niet opstaan, maar wel het water op willen? Dan hebben wij voor hen bodyboards zodat zij liggend met de golf mee kunnen!

Na de les kan je bijkomen op het terras onder het genot van een kopje koffie / thee of frisdrank. Uiteraard is er ook een douche aanwezig zodat je weer helemaal fris bent!

Prijzen vanaf €20,-

Een compleet programma

Combineer surfen met een andere activiteit en of eten & drinken en maak er een te gekke dag van!

Naast de surfles bieden wij tal van activiteiten aan om je dag nog leuker mee te maken. Denk hierbij aan beach volleyball, yoga, suppen, lifeguard training, branding raften en andere activiteiten in samenwerking met buitensport bedrijven.

Is het een vrijgezellenfeest? Dan is er natuurlijk de mogelijkheid om voor de bachelor of bachelorette een grappige outfit over het wetsuit heen te trekken.

Wil je graag lunchen of dineren op het strand? Ook dat is mogelijk. Wij werken hiervoor samen met een strandpaviljoen naast ons. Voetjes in het zand en genieten van de zon!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een voorbeeld programma

Uitbreiden

Een programma is uit te breiden met meerdere activiteiten en verzorgde lunch of diner bij het strandpaviljoen naast ons. Veel is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

StartEindActiviteit
11:00 uur11:30 uurAanvang / Intro
11:30 uur13:00 uurSurfles
13:00 uur13:30 uurPauze
13:30 uur15:00 uurBeach volleyball

Vraag een vrijblijvende offerte aan