Surfles op Texel

Heb je altijd al eens willen surfen? Kom dan naar onze surfschool voor een onvergetelijke surfles! Of je nou beginner bent of gevorderd, wij gaan met je mee het water in. We houden het graag persoonlijk en proberen je naam zo snel mogelijk te onthouden. Test ons maar!

Reserveer een surfles
Surfinstructor juicht en surfer surft op groen surfboard met de golf

Kan ik leren surfen?

Ja, het is een stoere sport die iedereen kan leren. Met het juiste materiaal, speciale les surfboards en warme wetsuits, leren we jou in één surfles alle basics van het surfen die je moet weten. De surflessen zijn mogelijk vanaf 6 jaar en worden gegeven door hoogopgeleide surfinstructeurs die ook nog eens lifeguards zijn. Je moet natuurlijk kunnen zwemmen. Heb je zelf jonge kids? Dan mag je als ouder altijd kosteloos mee het water in om te begeleiden. Je krijgt van ons een wetsuit!

Hoe ziet de surfles er uit?

Voordat je het water in gaat trek je een wetsuit aan. Deze zorgt er voor dat je lekker warm blijft. We hebben omkleedhokjes waar je gemakkelijk kan omkleden. Het wetsuit is er in de kleinste maatjes t/m xxl.

Je krijgt in het begin een stukje uitleg over veiligheid en de zee, daarna oefenen we op het strand en gaan we zo snel mogelijk het water in! Binnen 1,5 uur leer jij opstaan en staand met de golf mee gaan. Uiteraard gaat de surfleraar met jou mee het water in zodat hij je altijd van dichtbij kan helpen. Wanneer de les voorbij is kan je op de surfschool douchen en nog even lekker na zitten met een goede kop koffie, thee of een frisje.

Reserveer een surfles

Prijzen

Wat kost een surfles

Een surfles kost bij ons € 30,- per persoon. Dit is inclusief het gebruik van surfboard en wetsuit. Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt. De prijs is voor iedereen het zelfde.

Bij elkaar in de groep

Uiteraard zorgen we er voor dat je altijd in dezelfde groep zit met wie je reserveert. Ook is het natuurlijk fijn om bij leeftijdgenoten te zitten. Hier houden wij ook zoveel mogelijk rekening mee.

Betaling

Een surfles kan bij ons betaald worden met contact geld of met kaart. Bijna alle kaarten worden geaccepteerd, ook creditcards, Vpay en buitenlandse betaalkaarten.

Ook kan de surfles online betaald worden met de reservering. Ook hier worden alle grote betaalmogelijkheden ondersteund zoals IDeal, creditcard, Bancontact, Sofort en Belfius

Meerdere surflessen op een kaart

Wil je meer dan 1 surfles nemen dan hebben we voor jou een te gekke korting. Hier hebben wij speciale rittenkaarten voor met 3 of 5 surflessen van 1,5 uur. Je mag zelf bepalen wanneer je deze lessen neemt, want de kaart is het gehele seizoen te gebruiken. Dit hoeft dus niet allemaal achter elkaar te zijn. Deze kaart is voor 1 persoon.

We begrijpen dat je eerst een surfles wilt uitproberen, daarom verrekenen we het geld van de eerste les met de kaart zodat je nooit teveel betaald.

Lestijden

Hoe laat zijn de surflessen?

De surflessen zijn dagelijks om:

 • 10:00 uur
 • 13:00 uur
 • 16:00 uur

Openingstijden surfschool

De surfschool is op het strand geopend van 15 maart t/m 30 oktober. Buiten deze data zijn lessen en verhuur ook mogelijk, maar bevindt de surfschool zich niet meer op het strand.

7 dagen in de week geopend van 09:30 – 18:00 uur

Reserveren

Laden...

Frequently Asked Questions (FAQ)

 • Een boeking met meerdere personen

  Reserveer je met meerdere personen? Dan zorgen wij ervoor dat jullie altijd bij elkaar in de groep zitten.

 • Minimum leeftijd voor een surfles

  Voor de surflessen is een zwemdiploma verplicht en een minimale leeftijd van 6 jaar.

  Jonge kinderen kunnen vaak erg snel op staan en surfend naar het strand komen. Het kan voorkomen dat ze iets meer moeite hebben om door de branding te komen, daarom mag een ouder altijd kosteloos assisteren. Uiteraard in wetsuit, zodat je altijd in het water van dichtbij kan helpen.

 • Hoe ver van te voren moet ik reserveren?

  Kom je met een klein groepje dan is 3 dagen van te voren meestal genoeg.

  Weet je al in welke periode je zou willen surfen, dan kan je altijd alvast reserveren. Mochten de omstandigheden niet goed blijken op de dag van jou reservering dan laten wij dit altijd van te voren weten en kunnen we de surfles verplaatsen.

 • Betaling van de surfles

  De surfles kan je bij ons online van te voren betalen tijdens het reserveren van de les met o.a. IDeal of creditcard. Ook kan deze contant of met kaart betaald worden op de surfschool ter plaatsen.

 • Hoeveel surflessen heb ik nodig?

  Elke persoon is anders, maar met 3 surflessen heb je aardig de smaak te pakken. Tijdens de eerste surfles leer je opstaan en staand met de golf mee te gaan. Met 2 á 3 surflessen leer je beter op staan en sturen op de golf.

  Wij zeggen altijd: “probeer een surfles en kijk hoe het gaat”. Na de les kunnen we deze bespreken en eventueel een volgende surfles plannen. We hebben een speciale kaart voor meerdere surflessen. No worries we verrekenen uiteraard de eerste les zodat je nooit teveel betaald!

 • Rittenkaarten: 3 of 5 surflessen

  Wil je meer dan 1 surfles volgen? Dan ben je uiteraard van harte welkom. Wij hebben hiervoor een rittenkaart met 3 of 5 surflessen van 1,5 uur met korting. Deze kaarten zijn voor 1 persoon en het gehele seizoen geldig. Je kan dus zelf bepalen wanneer je wilt komen.

  Mocht je na de eerste surfles een rittenkaart willen aanschaffen? Dan verrekenen we het geld van de eerste les met de kaart zodat je nooit teveel betaald!

 • Ouder – Kind surfles

  Wij begrijpen dat u natuurlijk niet wilt achter blijven. Wat is nou mooier dan met uw zoon of dochter mee te kunnen surfen?

  In 1,5 uur krijgt u samen met uw zoon of dochter een waanzinnige surfles. Ervaar wat surfen over de golven in houd en zie het enthousiasme van uw kind van dichtbij. Als volwassenen betaald u dezelfde prijs als uw kind. Wilt u niet surfen, maar wel graag mee het water in? Ook dat kan. U betaald hier niets extra’s voor en krijgt van ons een wetsuit.