Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/surfschoolfoamball.com/public_html/wp-content/plugins/postman-smtp/Postman/PostmanOAuthToken.php on line 45

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/surfschoolfoamball.com/public_html/wp-content/plugins/postman-smtp/Postman/PostmanOAuthToken.php:45) in /home/customer/www/surfschoolfoamball.com/public_html/wp-content/plugins/http-headers/http-headers.php on line 637
Surfen met school. De leukste schoolreizen | Surfschool Foamball

Vanaf €15,00

De leukste schoolreizen!

Wil jij een te gekke activiteit doen met jouw school of klas? Surf er dan op los. Wij bieden de leukste activiteiten aan in het water en op het strand. Van surfles tot complete sportdagen en cursussen voor elk onderwijs.

Schoolreizen

Vanaf €15,00

De leukste schoolreizen!

Wil jij een te gekke activiteit doen met jouw school of klas? Surf er dan op los. Wij bieden de leukste activiteiten aan in het water en op het strand. Van surfles tot complete sportdagen en cursussen voor elk onderwijs.

Kan ik ook leren surfen?

Surfen is een stoere sport die iedereen kan leren. De surflessen worden gegeven vanaf 6 jaar met speciale softtop surfboards en warme wetsuits. Deze surfboards zijn zacht aan de bovenkant en extra breed zodat je snel kan opstaan. Binnen 1,5 uur sta je op en ga je staand met de golf mee! Uiteraard gaat de surf instructeur mee het water in zodat je altijd van dichtbij geholpen wordt.

Surfen met school

De surfles duurt ongeveer 2 uur inclusief omkleden. Er zijn omkleedhokjes aanwezig om het wetsuit aan te trekken. Daarna een mooi surfboard uitkiezen en de les kan beginnen!

Tijdens de surfles leer je de beginselen van het surfen. Welke golven moet ik pakken, hoe moet ik paddelen en wanneer moet ik gaan staan? Je gaat ongeveer tot aan je heupen het water in en wacht in de branding op de juiste golf. Je kan dus altijd staan in zee en de instructeur gaat met je mee! Zijn er leerlingen die liever niet willen op staan? Dan kunnen zij ook liggend met de golf mee op een bodyboard.

Na de les kan er afgespoeld worden onder de douche en gerelaxt worden op het strand. Er staan banken, liggen kussens en ligbedjes om even op bij te komen.

Schoolreizen
Schoolreizen

Een compleet programma

Surfen is ook perfect te combineren met andere sporten op het strand en in het water. Zo maak je er een heerlijke dag van op het strand. Wil je blijven overnachten en meerdere dagen iets doen? Ook dat is mogelijk!

De verschillende activiteiten om je dag nog leuker mee te maken zijn bijvoorbeeld: beach volleyball, yoga, suppen, lifeguard training, branding raften en vele andere activiteiten in samenwerking met buitensport bedrijven. Ook educatieve programma’s zijn mogelijk. Sporten en leren is een perfecte combinatie!

Voor overnachten zijn er ook verschillende mogelijkheden. Zo kan je direct achter ons op de camping staan met vaste tenten. Even de duin over en je bent op het strand! Liever een vaste accommodatie dan zijn er ook tal van huisjes en slaap boederijen in de buurt.

Een voorbeeld programma

 Start Eind Activiteit
11:00 uur 11:30 uur Aanvang / Intro
11:30 uur 13:00 uur Surfles
13:00 uur 13:30 uur Pauze
13:30 uur 15:00 uur Beach volleyball

Dit programma is uit te breiden met meerdere activiteiten en een verzorgde lunch. Denk hierbij aan een lunch zakje met daarin: drinken, stukje fruit, broodjes en wat lekkers.

Schoolreizen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

    Telefoon:
    +31 222 36 51 38

    Schoolreizen
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.