De leukste schoolreizen!

Wil jij een te gekke activiteit doen met jouw school of klas? Surf er dan op los. Wij bieden de leukste activiteiten aan in het water en op het strand. Van surfles tot complete sportdagen en cursussen voor elk onderwijs.

Offerte voor een schoolreisje
Surfinstructor juicht en surfer surft op groen surfboard met de golf

Kan ik leren surfen?

Surfen is een stoere sport die iedereen kan leren. De surflessen worden gegeven vanaf 6 jaar met speciale softtop surfboards en warme wetsuits. Deze surfboards zijn zacht aan de bovenkant en extra breed zodat je snel kan opstaan. Binnen 1,5 uur sta je op en ga je staand met de golf mee! Uiteraard gaat de surf instructeur mee het water in zodat je altijd van dichtbij geholpen wordt.

Surfen met school

De surfles duurt ongeveer 2 uur inclusief omkleden. Er zijn omkleedhokjes aanwezig om het wetsuit aan te trekken. Daarna een mooi surfboard uitkiezen en de les kan beginnen!

Tijdens de surfles leer je de beginselen van het surfen. Welke golven moet ik pakken, hoe moet ik paddelen en wanneer moet ik gaan staan? Je gaat ongeveer tot aan je heupen het water in en wacht in de branding op de juiste golf. Je kan dus altijd staan in zee en de instructeur gaat met je mee! Zijn er leerlingen die liever niet willen op staan? Dan kunnen zij ook liggend met de golf mee op een bodyboard.

Na de les kan er afgespoeld worden onder de douche en gerelaxt worden op het strand. Er staan banken, liggen kussens en ligbedjes om even op bij te komen.

Prijzen vanaf € 17,50

Een compleet programma

Surfen is ook perfect te combineren met andere sporten op het strand en in het water. Zo maak je er een heerlijke dag van op het strand. Wil je blijven overnachten en meerdere dagen iets doen? Ook dat is mogelijk!

De verschillende activiteiten om je dag nog leuker mee te maken zijn bijvoorbeeld: beach volleyball, yoga, suppen, lifeguard training, branding raften en vele andere activiteiten in samenwerking met buitensport bedrijven. Ook educatieve programma’s zijn mogelijk. Sporten en leren is een perfecte combinatie!

Voor overnachten zijn er ook verschillende mogelijkheden. Zo kan je direct achter ons op de camping staan met vaste tenten. Even de duin over en je bent op het strand! Liever een vaste accommodatie dan zijn er ook tal van huisjes en slaap boederijen in de buurt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een voorbeeld programma

Uitbreiden

Een programma is uit te breiden met meerdere activiteiten en een verzorgde lunch. Denk hierbij aan een lunch zakje met daarin: drinken, stukje fruit, broodjes en wat lekkers.

StartEindActiviteit
11:00 uur11:30 uurAanvang / Intro
11:30 uur13:00 uurSurfles
13:00 uur13:30 uurPauze
13:30 uur15:00 uurBeach volleyball

Vraag een vrijblijvende offerte aan