Seizoensabonnement 2024

Surf till you drop! Wil jij ook het gehele seizoen materiaal kunnen huren tijdens openingstijden? Neem dan een Seizoensabonnement voor 150 euro. 

Met het Seizoensabonnement mag je onbeperkt surf materiaal huren. Van wetsuits tot surfboards en zelfs sups! Probeer verschillende soorten boards. Groot, klein, shortboard of longboard voor elke conditie het juiste board!

Hoe werkt het?

Je betaald voor het gehele seizoen 1 bedrag namelijk 150,- euro. Voor dit bedrag mag je al het materiaal huren wat wij verhuren. De surfschool is dagelijks geopend van 09:30 tot ongeveer 18:00 uur. Tijdens onze openingstijden kan je gewoon langskomen en het materiaal gebruiken. Voor het sluiten van de surfschool moet alles weer ingeleverd zijn. Het is niet de bedoeling dat het materiaal mee naar huis gaat. 

Je hoeft zelf geen materiaal aan te schaffen en hebt altijd het juiste materiaal voor de surf condities. Kom je uit het water dan zet het materiaal weer terug in de opslag. Wil je weer het water in, dan trek je een fijn wetsuit aan en pak je een mooi board en duik je er weer in!

Wil je een abbonnementje aanschaffen? kom dan gezellig langs de surfschool.