Surf forecast meivakantie

Deze meivakantie surfen we er op los. Er komen waanzinnige golven binnen uit het noorden met weinig wind! Ideale omstandigheden om te surfen.

De beste golven ontstaan vanuit een lagedruk gebied ver op de noordzee en liever nog een stukje verder. Dit lagedrukgebied ligt helemaal naast de kust van Noorwegen en stuurt de swell (deining) zo in een bocht de noordzee op. We gaan de eerste golven hiervan maandag avond binnen krijgen. Dan nog even met veel wind, maar deze wordt vanaf dinsdag geleidelijk steeds minder!

Forecast 24 april t/m 4 mei

Maandag 24 april: hoge golven, maar nog veel wind. In de avond de eerste deining uit het lagedruk gebied.

Dinsdag 25 april: de eerste golven uit het lagedruk gebied rollen binnen. Windkrachtje 5, lange periode, dus veel ruimte tussen de golven en flinke hoogte.

Woensdag 26 april: de wind gaat in de loop van de dag helemaal terug naar windkracht 2, maar de golven komen van zover dat die waanzinnig blijven door komen. Dit wordt waanzinnig!

Donderdag 27 april: draait de wind naar offshore, dit betekend; wind van land naar zee. Dit zorgt er voor dat de zee heel clean wordt en alleen de perfecte golven over blijven. Wederom een prachtige dag om te surfen. De koning zal wel blij zijn ;)

Vrijdag 28 april t/m 4 mei
Hele goede surf dagen met mooie golven en weining wind. Ideale voor de lessen en als je al goed kan surfen om lekker op de achterste bank te surfen!!!

SURF JIJ MET ONS MEE? RESERVEER JE LES GEMAKKELIJK ONLINE EN WEES ZEKER VAN EEN PLEKJE.

Inschrijven