Een week lang goede surf


Het ziet er erg goed uit voor de komende dagen. Volop surf vanaf morgen dus warm de spiertjes maar alvast op. En nog leuker is dat er voor iedereen wat te scoren valt!

Forecast 30 mei t/m 6 juni

Donderdag 30 mei: Laatste beetje zuidswell vandaag voordat de noordswell machine aan gaat. Perfect om een beetje op te warmen voor het echte werk de dagen erna. 

Vrijdag 31 mei: De eerste golven van de noordswell komen aan. Schouderhoge golven met in het begin van de dag windkracht 4. Aan het einde van de dag komt de wind er iets meer in en bouwt de swell op voor het weekend.

Zaterdag 1 juni : De wind wordt flink en de golven gaan zeker overhead zijn. Ondanks de wind nog steeds 8 seconden periode dus voor de beetje getrainde surfer een mooi begin van het weekend. 

Zondag 2 en maandag 3 juni: De swell blijft deze dagen goed overeind terwijl de wind iets afzwakt hoe verder we naar dinsdag gaan. De hoogte van de golven blijft redelijk gelijk met zaterdag maar het zal iets cleaner zijn. Dus als je maandag vrij kan krijgen is dat zeker aan te raden voor een fantastisch surfweekend.

Dinsdag 4 juni: De wind gaat langzaam wat afnemen en de golven gaan ook iets kleiner zijn dan het weekend maar wel meer clean. Nog steeds wel heup tot schouderhoog dus lets gooooo.

Woensdag 5, donderdag 6 juni en daarna:
Twee dagen achter elkaar waar de wind steeds meer lijkt te gaan verdwijnen. De swell blijft nog steeds doorkomen waardoor er hele mooie cleane lijnen gaan ontstaan. Na donderdag blijven we getrakteerd worden op noordswell dus als je nog niet moe bent na zo'n mooie week kun je zeker nog een aantal dagen doorgaan.

HELEMAAL STOKED VOOR DE KOMENDE DAGEN. GAAN WE JE ZIEN VOOR EEN LES? LET'S GOOOOO 

Inschrijven