Wij zijn open. 2024 is a go!

Afgelopen maandag 25 maart hebben we onze deuren weer geopend voor een waanzinnig surf seizoen. 2024 wordt belooft een mooi jaar te worden met goede golven. De zandbanken voor de surfschool liggen er namelijk erg goed bij.

Precies  links en rechts van de surfschool liggen 2 grote zandbanken die met laagwater heel ondiep worden. We hebben nu al gemerkt dat met opkomend en afgaand tij de golven er goed op breken. Lange lijnen ideaal voor de lessen aan de voorkant en intermediates dieper het water in!

Ook dit jaar hebben we weer flink geinvesteerd ons materiaal. We hebben een grote collectie surfboards gekocht voor de lessen en verhuur. Ook high preformance boards met harde fins. Ideaal om je turns op te oefenen. Voor de wetsuits hebben we een grote voorraad Srface wetsuits gekocht. Zij hebben speciale les wetsuits ontworpen die extra lekker zitten en goed warm zijn. Kom jij ze uit proberen?

Het team heeft ook weer een paar nieuwe gezichten. We hebben hard gewerkt aan onze talen en dit jaar zijn er zelfs lessen in het Spaans mogelijk! 

Lessen of huren?

Ben jij klaar voor een te gekke surfles? Geef je dan op via ons reserveringsysteem. We zijn 7 dagen per week open van ongeveer 9:30 tot 18:00 uur. Wil je liever lekker zelf surfen? Ook voor de verhuur kan je bij ons terecht. Reserveren is niet nodig. 

Reserveer een surfles