Foamball in Frankrijk

 In Blog

Surftrip naar de Atlantische kust 

Na een seizoen hard werken op de surfschool was het eind september tijd voor een uitje! De trip viel samen met de Quiksilver/Roxy pro France (onderdeel van het Wereldkampioenschap  golfsurfen). Tijdens de trip zijn we op bezoek geweest bij een fabriek waar surfboards gemaakt worden. Daarnaast is er natuurlijk genoeg gesurft! Hieronder een paar foto’s van de trip.

Marvin en Erik kwamen aangevlogen vanuit Nederland en haalden Wijbrand op die net klaar was als jury bij de NK Surftour. Helaas zat hij niet  zo lekker in zijn flow, omdat zijn board in twee stukken lag. Hij had zijn board gebroken, door een heftige wipeout eerder die week. Marvin en Erik hadden erg veel plezier op de het strand van Anglet en zij waren dan ook super stoked!

Tijden het bezoek aan ‘surf-fabriek’ zagen we de  ‘blanks’ (onbewerkt schuim voor surfboards) mooi opgestapeld en de half-fabricaten die klaar lagen voor het kleuren en de glassing. Aan het plafond hingen verschillende surfboards van die gebruikt gedoneerd waren door pro surfers. De fabriek maakt onder andere de Bradley, Grace en Lost surfboards. De surfboards van deze merken (en meer)  kunnen via surfschool Foamball besteld worden! Tot slot liepen we ook verschillende pro’s van de World Surftour tegen het lijf, zoals Kanoa Igarashi en Seth Moniz.

Inmiddels zijn we al weer terug in Nederland. Tot het einde van de herfstvakantie (28 oktober) zijn we geopend, we zetten de schoentjes en handschoenen alvast voor jullie klaar.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

website c en aGolven op Texel paal 19