Het wordt weer surf weer!

De afgelopen dagen was het erg wisselvallig. Strotregen, zon, wolken en opklaringen. Met veel wind niet echt ideaal voor het surfen. Gelukkig komt er verandering in!

Morgen ochtend wordt het super "glassy". Dat betekend dat het heel vlak water is met alleen de deining die over blijft. Perfect voor het surfen. Kom wel vroeg in de ochtend, want in de middag knalt de wind er weer in. Het is even een kort windveld welke in de namiddag langzaam verdwijnt. In de namiddag hoge golven om te surfen.

Vrijdag en zaterdag wordt het genieten. Geen harde windstoten meer en goede deining uit het Noord Westen! Windkrachtje 4 op vrijdag en op zaterdag zelfs windkracht 2. Dit doet niks af aan de hoogte van de golven. Deze blijven erg goed binnen komen.

Zondag ochtend ook windstil en perfecte golven. In de late namidag weer wat meer wind, maar gelukkig van korte duur.

Na zondag blijven de golven uit het noorden binnen stromen en wordt het elke dag heerlijk surfen!!!

Reserveren

Het is enige tijd minder weer geweest om te surfen en daarom kunnen lessen sneller vol zijn dan normaal. Reserveren is aan te raden. Mocht het blijken dat het les moment minder geschikt is dan geven we altijd even een belletje van te voren om de les aan te passen.

Inschrijven
Surfers shaka