Surf & Sun -forecast

Wat een weer is het geweest de laatste tijd. Regen, wind en kou. Niet echt een voorseizoen waar we op zitten te wachten. Gelukkig komt er na regen zonneschijn en gaat het weer de komende tijd veranderen!

Het lagedruk gebied wat lange tijd boven Nederland lag en zelfs polar winds (koude noord stromen) aantrok verdwijnt en maakt plaats voor een hogedruk gebied met rustig weer. Aankomende week (17 - 23 juni) is er volop ruimte voor de zon, gaat de wind wat meer liggen en blijven de golven uit het Noorden binnen rollen. Een recept voor perfecte surf dagen!

Vandaag, maandag 17 juni een laatste restje zuid swell. Leuke golven uit het zuidwesten met nog iets meer wind. Dinsdag 18 juni gaat de winddraaien naar Noordwest en komt de swell uit het Noorden binnen rollen. In de namiddag staat er windkracht 1 en wordt het een mooie cleane zee. Alleen de echte deining blijft over. Het zelfde geld voor woensdag en de dagen er na, maar dan met oplopende deining. Woensdag en donderdag staat er 1 meter Noord deining met 8 sec periode en 3/4 beaufort. Donderdag middag zelfs even offshore. Dat wordt genieten!!!

17 - 21 juni, een week met veel groepen

In de week van 17 tm 21 juni hebben wij veel groepen staan. Van Hogescholen die een aantal dagen komen met een compleet programma over surfen, theorie en rescuezwemmen tot losse groepen 8 die het schooljaar komen afsluiten met een te gek schoolreisje. 

Wil je zeker zijn van een plekje in de surfles? Reserveer deze dan gemakkelijk online via ons boekingsysteem. Je ziet dan direct welke plekjes vrij zijn.

Of ben je op zoek naar een te gek uitje voor jouw school? Stuur ons een vrijblijvende aanvraag en we doen je graag een te gek voorstel.

Reserveer een surfles