Aankomende zondag beach clean up.

Het seizoen staat weer voor de deur en wij hebben er mega veel zin in! Maar wat is nou mooier dan het seizoen met een schoon strand te beginnen? Daarom organiseren wij aankomende zondag 26 maart in samenwerking met Eneco, de Eneco Clean Beach Cup.

Samen maken we het strand schoon vanaf 13 uur en zorgen we er voor dat de natuur er weer tegen aan kan. Help jij mee met opruimen? We zouden het enorm waarderen!

Zondag 26 maart om 13 uur starten we

Jaarlijks spoelt er afval aan op de Texelse stranden. Denk aan vissersnetten, maar ook spullen uit containers die overboard zijn geslagen. Daarnaast maken veel mensen gebruik van het strand en blijft er ook weleens een sigaretten peuk of verpakkingsmateriaal achter. Zonde! Zoals je hier naast kan zien hebben we een hele mooie en levendige natuur op het eiland. Dit willen we graag zo houden en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

We starten vanaf surfschool Foamball ter hoogte van paal 19 op het strand. Van daaruit lopen we naar links en rechts en gaan we het afval te lijf!

Doe jij met ons mee? Je kan je hieronder opgeven, maar je mag uiteraard ook gewoon langs komen! tot zondag. Wij zorgen voor een lekker kopje koffie of thee naderhand.

Inschrijven