Waanzinnig nieuws: boven de 18 mag ook weer komen surfen!

 In Algemeen

Ook volwassenen mogen weer komen surfen!

We hebben waanzinnig nieuws. Ook de volwassenen zijn weer van harte welkom voor een surfles! Vandaag hebben we te horen gekregen dat vanaf maandag ook boven de 18 weer buiten mag sporten. Wel met de 1,5 meter regel uiteraard. Voor de surflessen moet dat geen probleem zijn.

Deze week zijn er veel kids wezen surfen die enorm hebben genoten van de mooie golven. De uitleg doen we uit elkaar, dan een goede warming up en in het water heb je een zee aan ruimte! We coachen zoveel mogelijk op 1,5 meter afstand, maar helpen je uiteraard ook in de beste golven te komen.

Reserveren

Wil je een surfles reserveren? Vul dan hieronder het formulier in.

Laden...

Wat kan je verwachten?

De surflessen zullen er iets anders uit zien dan je van ons gewend bent. Wij zullen er uiteraard voor zorgen dat er genoeg ruimte is en de lessen met minimaal 1,5 meter uit elkaar worden gegeven. Helaas betekend dat geen High Fives meer aan het begin van de surfles of bijvoorbeeld helpen met het board dragen.

Om het dragen toch makkelijker te maken mogen de ouders zelfs van ons een wetsuit aan trekken en mee het water in gaan. Hier hoeven ze uiteraard niets voor te betalen. Ze kunnen dan ook gelijk mooi mee helpen in het water. Wij gaan uiteraard ook mee het water in, maar coachen op een gepaste afstand. Je krijgt verder natuurlijk de les kwaliteit die je van ons gewend bent. Wij zorgen er voor dat jij binnen No Time op staat en staand met de golf mee gaat!

Let op: op de surfschool mogen de ouders/verzorgers helaas niet wachten. Ook niet als het regent…Wel mag je uiteraard naar binnen lopen voor info of een heerlijk kopje koffie.
Ivm de voorschriften van de overheid moet er op het strand gewacht worden. Kom daarom met met 1 ouder/verzorger. Graag willen we vragen dat deze ouder/verzorger zo goed mogelijk helpt met het wetsuit aan trekken van hun kind.

De maatregelen op een rijtje:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar (ook in het water)
  • Maximaal 1 persoon per keer aan de balie
  • Was je eigen wetsuit. Wij hebben hier speciale desinfecterende zeep voor.
  • Ben je verkouden, ziekjes of voel je je niet fit, ga dan niet surfen
  • Wil je ons begroeten, doen dan een shaka! (zie hier naast)
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Texel retreats