Locatie Julianadorp gaat zelfstandig verder

 In Surfschool

Foamball Julianadorp gaat verder als surfschool Julianadorp

De surfschool in Julianadorp is in 2015 opgericht als tweede locatie van Foamball. Een prachtige plek in de kop van Noord Holland die al snel uitgroeide tot een begrip in de omgeving! Mooie golven, een heerlijk strand en te gekke surflessen. Al snel kwam daar Marcel als surfleraar bij. Van Duitse komaf en dus een ideale gesprekspartner voor onze Duitse surfers. Ook Joost kwam daar bij als surfleraar met veel ervaring uit het buitenland. Samen zijn zij een mooie team die al jaren vol plezier les geeft in Julianadorp.

Eind 2018 kwam er op Texel een klein surfertje bij. Een prachtige gezinsuitbreiding die ons heeft realiseren dat het tijd is om onze focus weer volledig op Texel te richten. Na goed overleg met Joost en Marcel zijn wij tot een overeenkomst gekomen waarbij de locatie in Julianadorp zelfstandig verder gaat  onder de naam surfschool Julianadorp met als eigenaren Joost en Marcel.

Wij weten zeker dat Joost en Marcel de kwaliteit zullen doorzetten en het een prachtig bedrijf houden. We wensen ze dan ook het aller beste en heel veel plezier met hun eigen onderneming!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

surfboards-op-het-strandWord jij de nieuwe surf instructor of lifeguard