Vandaag (31 oktober) de laatste openingsdag van het seizoen!

 In Blog

Vanaf 1 november is de surfschool weer gesoten.

Het was een prachtig seizoen met heel veel mooie surf dagen en waanzinnige surfers! Wij willen jullie weer onwijs bedanken voor al het plezier, gezelligheid en heerlijke momenten op het strand. Zonder jullie kunnen wij dit niet 😉

Helaas moeten we velen van jullie na vandaag teleurstellen. We moeten weer verplicht sluiten! Vanaf 1 november 2021 is de surfschool weer gesloten tot volgend jaar. We werken nog steeds erg hard aan een mogelijkheid om met jullie jaar rond te kunnen watersporten op een veilige en verantwoordelijke manier bij de surfschool. Het gebouw mag dit jaar gelukkig weer blijven staan, maar helaas mogen we niet open vanuit de surfschool. Wel zijn we op mooie dagen natuurlijk gewoon in de line up te vinden. Surfen is onze passie!

We zien jullie graag vanaf maart weer terug. Er gaat volgend jaar veel gebeuren. We gaan verder met video coaching voor gevorderden, er komt heel veel nieuw surf materiaal en nog een aantal super gave nieuwe ontwikkelingen die we deze winter zullen onthullen. Stay tuned!

Surf materiaal

Wil jij deze winter het water op. Laat het ons dan weten. We kunnen altijd wel wat regelen! Ook voor nieuw surf materiaal kan je bij ons terecht. We hebben de beste deals met onze importeurs en kunnen aan heel veel surf hardware komen voor goede prijzen. Vraag maar raak en dan sturen we jou de beste deal.

Nogmaals bedankt en tot volgend jaar maart!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

surf voorspellingsurfschool foamball Texel