Data surfinstructor opleidingen bekend!

 In Events

UPDATE 10/2: de opleiding is nu te boeken op de site van de HSA: link

Het nieuwe surf seizoen staat weer bijna voor de deur en dat betekend nieuwe opleidingen! De data zijn bekend voor de surf instructor opleiding en de watersafety opleiding op Texel. Heb jij altijd al surf instructor willen worden of moet je jouw diploma updaten? Schrijf je dan in voor deze te gekke opleidingen!

Allebei de opleidingen worden gehouden bij onze surfschool op het strand van paal 19 in de Koog. Zowel de instructor als de watersafety course duurt 2 dagen. Doe je de volledige opleiding dan ben je 4 dagen achter elkaar bezig. Wil je alleen updaten dan is het 2 dagen. Aan het eind van beide cursussen moet je examen doen. Ben je geslaagd dan krijg je een internationaal erkend diploma! ISA level 1 surf instructor & Watersafety.

Ben je nog op zoek naar een baan als surf instructor en lijkt het je wel wat om op het leukste waddeneiland van Nederland te werken? Solliciteer dan bij ons!
Voor aankomend seizoen zijn wij nog op zoek naar nieuwe instructeurs die ons team komen versterken. Zon, zee, strand en de beste surf van Nederland… zonder crowds! Je vind het hier op Texel.

Data:

  • 29 / 30 maart – Watersafety course
  • 31 maart / 1 april – ISA level 1 surf instructor

Aanmelden:

Wil jij je aanmelden voor een cursus? Check dan de website van de HSA. Link klik hier
Bij hen moet je je officieel inschrijven. Mocht je vragen hebben dan mag je ons altijd mailen of bellen.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.