Surfschool Julianadorp

Aloha in Julianadorp

Ben jij klaar voor een waanzinnige surf ervaring, kom naar de leukste surfschool in de kop van Noord Holland. Ons enthousiaste team staat voor je klaar en heet je van harte welkom. Wij zijn surfschool Foamball!

Een surfles in Julianadorp proberen wij zo speciaal mogelijk te maken. Wij staan voor je klaar met volledig gecertificeerde instructeurs en leren je alle basics van het surfen in één les! Veel persoonlijke aandacht, een lekker warm wetsuit en een goede “high five” en je staat binnen no time op het surfboard.

Surfschool Julianadorp

Surfles Julianadorp

De surflessen houden we graag zo persoonlijk mogelijk. Tijdens de surfles van 1,5 uur gaat de leraar mee het water in zodat hij je zo goed mogelijk van dichtbij kan helpen. Uiteraard luisteren we naar wat jij wilt leren, want deze surfles staat helemaal in het teken van jou!

Je krijgt eerst een wetsuit aan en kiest een surfboard uit. Dan ga je een lekkere warming up doen en zo snel mogelijk het water in. Je leert tijdens de eerste surfles staand met de golf mee te gaan. Mocht je het al vaker hebben gedaan dan gaan we verder in op je techniek. Vanaf 6 jaar ben je van harte welkom, mits in het bezit van een zwemdiploma.

Onze surfschool In Julianadorp

De surfschool bevindt zich op het strand van Julianadorp ter hoogte van paal 6. De strand opgang wordt ook wel strandslag Julianadorp genoemd. Er is een grote parkeer plaats aanwezig waar u gratis kan parkeren.

Op de surfschool kan je omkleden in onze kleedkamers. Ook is er een douche voor na het surfen. Voor iedereen die liever komt kijken is er een mooi terras aanwezig bij het paviljoen naast ons. Strand paviljoen Paal 6. Hier kan je terecht voor een hapje en een drankje.

Surfschool Julianadorp

Prijzen

Wat kost een surfles?

Een surfles duurt 1,5 uur en kost €25,- per persoon. Al het benodigde materiaal is hierbij inbegrepen. We maken geen verschil in leeftijd, de prijs is voor iedereen het zelfde. Uiteraard zorgen we er voor dat je zoveel mogelijk bij leeftijdsgenoten in de groep zit.

Bij elkaar in de groep

Wanneer je reserveert met meerdere personen, dan zorgen wij ervoor dat jullie allemaal bij elkaar in dezelfde groep zitten. Dat is natuurlijk het allerleukst!

Kom vaker met korting!

Wil je vaker komen surfen? Dan hebben we voor jou een te gekke korting! Speciaal hiervoor hebben wij een rittenkaart met 3, 5 of 10 surflessen van 1,5 uur. Deze kaart is het gehele seizoen te gebruiken. Je hoeft dus niet alle surflessen achter elkaar te doen, maar kan ook een dag overslaan. De rittenkaart is voor 1 persoon en kan niet gedeeld worden.

We begrijpen dat je eerst een surfles wilt uitproberen en daarna misschien een rittenkaart wilt. Dat is geen probleem! We verrekenen het geld van de eerste surfles zodat je nooit teveel betaald.

Betaling van de surfles

De surfles kan bij ons gemakkelijk online gereserveerd worden. Je ziet dan direct op welke dag er plek is en hoe laat. Aan het einde van de reservering kan er ook online betaald worden. De online betaling is mogelijk met Ideal, creditcard, Bancontact, Sofort en Belfius.

Uiteraard kan er ook ter plaatsen betaald worden. Dit kan met contant geld of met kaart. Bijna alle kaarten worden geaccepteerd, ook creditcard, Vpay en buitenlandse kaarten.

Aantal Prijzen per persoon
1 surfles € 25,-
3 surflessen € 67,-
5 surflessen € 105,-
10 surflessen € 190,-

Lestijden Julianadorp

Van 15 april t/m oktober is de surfschool in Julianadorp elke dag geopend voor surflessen.

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan de surfles een aantal dagen van te voren. Kijk snel voor de beschikbare plekken hier onder.

Julianadorp Lestijden
Elke dag 11:00 uur
14:00 uur

Reserveer een surfles

Laden...

Contact

We zijn bereikbaar via

Email

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht *

Waar wilt u surfen? *
TexelJulianadorp

Telefoon

Telefonisch op:
+31 (0) 222 36 51 38

Openingstijden surfschool

01 april 2019 – oktober 2019
Dagelijks van 10:00 tot 18:00

Bij mooi weer en goede golven zijn wij ook vaak in de avonduren open. Je kan altijd even bellen om te vragen of we er zijn.

Routebeschrijving

Hier vind je ons

De surfschool in Julianadorp bevindt zich ter hoogte strand paal 6 op het strand. Bekijk de plattegrond hier onder.

Surfschool Foamball Julianadorp
Zanddijk 200, Julianadorp

Met de auto

Er is een grote parkeerplaats in de buurt met gratis parkeren

Parkeerterrein
Adres: Zanddijk 89, Julianadorp

Met de fiets

Kom je met de fiets, dan kan je helemaal doorrijden tot aan het strand!

Neem strandopgang Julianadorp. Je ziet hier de borden van de surfschool en paviljoen paal 6 al staan. Fiets het pad af richting het strand en parkeer daar de fiets in de rekken. De surfschool bevindt zich aan je linkerhand achter strand paviljoen Paal 6.

Groepsactiviteiten

Wil je een waanzinnige tijd met een groep hebben? Dan hebben wij ook voor jullie een speciaal surf programma!

Kom je er niet uit?

Bekijk onze veel gestelde vragen. Wellicht staat daar jouw antwoord tussen. Je kan ook altijd even bellen of emailen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.